Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

[Filmax-4K] Meg – Az őscápa (2018) Teljes Filmek (IndAvideo) Magyarul Online

29 Septembre 2018, 05:49am

►Meg – Az őscápa (2018) Teljes Film Magyarul Online

 

 
Meg – Az őscápa online Magyar. Meg – Az őscápa teljes film. Meg – Az őscápa 2018 online film. filmek Meg – Az őscápa letöltése ingyen.

 

 

Történet:

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont. A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét. Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud. (Intercom) ”

Lépés a Watch Meg – Az őscápa 2018 teljes film online ingyen streaming HD minőség:

1. Kattintson ide

2. Fiók létrehozása & Lesz újra irányítani Meg – Az őscápa 2018 teljes filmet !! És végül .. élvezni nézni Meg – Az őscápa Online közvetítés

Tags :

Meg – Az őscápa elozetes

Meg – Az őscápa port

Meg – Az őscápa premier

Meg – Az őscápa teljes film

Meg – Az őscápa mozicsillag

Meg – Az őscápa megjelenés

Meg – Az őscápa bemutató

Meg – Az őscápa film online

Meg – Az őscápa indavideo

Meg – Az őscápa magyar elozetes

Meg – Az őscápa online film

Meg – Az őscápa online filmek

Meg – Az őscápa online magyar

Meg – Az őscápa szereplok

Meg – Az őscápa online film, online filmnézés

Meg – Az őscápa teljes film online

Meg – Az őscápa teljes film magyarul

Meg – Az őscápa youtube

Meg – Az őscápa teljes film online magyar szinkronnal

Commenter cet article